Jag har genomfört en undersökning. Varför fick jag inga Norstatmynt?

I de allra flesta undersökningar överförs Norstatmynten du får för en undersökning till ditt konto omedelbart efter att enkäten är slutförd. I vissa sällsynta fall överförs Norstatmynten till medlemmar först efter att undersökningen är avslutad, och undersökningsperiodens längd kan variera. Det kan också finnas några sällsynta fall där tekniska svårigheter försenar överföringen av Norstatmynt. Om du inte fick Norstatmynt för en undersökning du slutfört och är skyldig Norstatmynt för, rekommenderar vi att du väntar ett par dagar - oftast kommer du då att se Norstatmynten dyka upp på ditt konto.

Om du efter några dagar fortfarande inte har fått några Norstatmynt, är du välkommen att kontakta oss i supporten.

Observera att om du påbörjar men inte slutför en undersökning, räknas ditt svar som ofullständigt, och tyvärr kan inga Norstatmynt betalas ut för ofullständiga undersökningar.