Hva vil det si å være medlem?

Registrer deg som medlem av Norstatpanelet og motta invitasjoner på e-post til å delta i markedsundersøkelser på nettet samt invitasjoner til fokusgrupper og dybdeintervjuer.

I e-postene som vi sender deg er det en lenke til undersøkelsen du inviteres til å delta i. Du bestemmer selv om du vil svare på undersøkelsen, ved å bli medlem trenger du ikke svare på undersøkelser du ikke ønsker.