Jeg har appen, ønsker ikke e-poster i tillegg

Vi har dessverre ingen system for å luke ut e-post utsendelsene. Det er på grunn av at ikke alle undersøkelser vi sender ut er mobilvennlige. Dette er noe vi jobber med internt i panel-teamet vårt.

Foreløpig kan vi anbefale deg å sjekke innstillingene i innboksen din for å slå av varsler vi sender til deg. Eventuelt lage en mappe og få de automatisk sendt direkte til den mappen.